Manja vikendica u blizini Zagreba prodaje se za 35.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama te nam je za oko zapela manja drvena vikendica u zelenilu, smještena u Velikoj Vesi. Udaljena sat vremena vožnje od Zagreba, ova vikendica pruža savršen bijeg od gradske gužve. Izgrađena je 2015. godine i prodaje se za 35.000 eura.

Manji unutarnji prostor i terasa od 24 kvadrata

Vikendica se sastoji od unutarnjeg prostora površine 14.30 kvadrata te terase od 24 kvadrata. U oglasu je navedeno da je opremljena priključkom za struju, ali ne posjeduje vodovodni priključak. Također, WC se nalazi izvan vikendice.

Na posjedu se nalaze orasi i vinograd, a u oglasu je posebno istaknuto kako ti elementi ne samo da dodaju poseban šarm već omogućuju i uživanje u plodovima vlastite zemlje.

Oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.