Margot Robbie i Jacob Elordi snimili reklamu za Chanel. Ljudima je hit: Rasturili su

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U RUJNU ove godine kultni brend Chanel obznanio je da je Margot Robbie novo lice njihovog najpoznatijeg parfema, Chanel No. 5. Sada je stigao službeni video kampanje, koji izgleda poput kratkog filma, s Margot Robbie i Jacobom Elordijem u glavnim ulogama.

U isječku Margot šalje poruku Jacobu: "Vidimo se u pet", prije nego što ustane s kauča kako bi se pripremila za njihov romantični susret. Elordi sjeda na motocikl kako bi se našao s Robbie, dok ona dodaje završne detalje svom izgledu: nekoliko špriceva parfema Chanel No. 5.

Robbie se vozi ulicom u kabrioletu s otvorenim krovom kako bi se susrela s glumcem iz filma Saltburn. Kada stigne na mjesto susreta, čini se da Elordi neće doći. No, Robbie ne djeluje uznemireno te odlučuje zaroniti u more, zamijenivši svoj crveni Chanelov sako i mini suknju za seksi crveni jednodijelni kupaći kostim.

"Umjetničko djelo. Ovaj video i Chanel No. 5", "Margot je uvijek savršena", "Margot i Jacob izgledaju nevjerojatno", "Najbolji parfem ikad", "Opsjednuta sam", "Genijalno, sviđa mi se ova reklama", "Ovo je Chanel", "Volim ovu reklamu", "Ne znam što ova reklama znači, ali rasturili su", "Australske ikone", samo su neki od komentara na ovaj video na društvenim mrežama.

"No. 5 je odgovor"

Osim reklamnog videa, brend je objavio i fotografiju na kojoj Margot Robbie pozira pored velike boce kultnog parfema. U opisu, između ostaloga, stoji "Rendez-vous". 

Chanel ističe da Margot, kao novo lice Chanel No. 5, predstavlja ženu koja je odlučila da neće biti samo još jedan broj. Umjesto toga, ona se uvijek iznova odlučuje vjerovati u budućnost i prilike koje ona donosi. Objavu je brend zaključio pitanjem: "Što ćete vi odabrati? No. 5 je odgovor."

Robbie je u intervjuu za Vogue istaknula kako crvena boja simbolizira strast i snagu te je naglasila da Chanel No. 5 također odiše snagom. "Kad pomislim na ženu koja nosi Chanel No. 5, vidim je kao snažnu osobu s jasnim željama", rekla je, osvrćući se na svoju suradnju s brendom.

Govoreći o svom stilu u dvominutnom videu, dodala je da Australci preferiraju opuštenu ljepotu, ali na ležeran način. "Mislim da je ljepota Francuskinja također opuštena, ali na elegantniji i dotjeraniji način. Teško je postići taj izgled, ali mislim da svi tome težimo", objasnila je Robbie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.