Mattel je rasprodao novu Barbie lutku Mariah Carey, ali mi smo je našli. Evo gdje

Foto: amazon.de/mattel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MATTEL je povodom ovogodišnjih blagdana izbacio novu lutku Mariah Carey, koja se rasprodala u svega nekoliko sati nakon što je puštena u prodaju. Lutka nazvana Barbie x Mariah Carey Holiday Celebration Doll nosi crvenu haljinu inspiriranu izdanjem pjevačice iz glazbenog spota All I Want for Christmas is You.

"Dočekajte blagdansku sezonu s Barbie lutkom Mariah Carey. Barbie odaje počast ovoj pjevačici, tekstopiscu i glumici koja je bila na vrhu ljestvica, a poznata je po svojim blagdanskim hitovima, uključujući klasik All I Want for Christmas is You. Ova prekrasna lutka prekrasan je dar za Barbie kolekcionare i obožavatelje Marie!" stoji na Mattelovoj stranici. 

Neki su fanovi razočarani što je nisu uspjeli kupiti

Neki fanovi izrazili su svoje razočaranje nakon što se lutka rasprodala u svega par sati, a mnogima nije najbolje sjelo ni to što je Mattel izbacio reklamu za lutku nakon što je već bila rasprodana u svim službenim prodavaonicama i na webu. 

"Dočekujemo blagdane s Barbie Mariah Carey", napisao je Mattel na Instagramu povodom predstavljanja lutke, a neki su fanovi svoju ljutnju izrazili u komentarima. "Objavili ste ovo iako je posvuda rasprodana", "Već je rasprodana", "Molim vas, obnovite zalihe", samo su neki od komentara.

No drugi su istaknuli da su uspjeli nabaviti svoju lutku, a neki su napisali da im se ova Barbie Mariah Carey baš sviđa. "Opsjednuta sam", "Legendarna", "Uspjela sam je kupiti", "Ikona", "Prekrasna je, sviđa mi se što toliko sliči na nju", "Moja je naručena", pisali su.

Našli smo je na njemačkom Amazonu

Barbie Mariah Carey, 109 eura (821.26 kn)

Careyina ograničena serija lutke, čija je početna cijena na Mattelovoj web stranici 75 dolara, u međuvremenu se ponovno pojavila u drugim online trgovinama i stranicama za nadmetanje kao što su eBay ili Amazon. Na njemačkom Amazonu cijena joj je 109 eura, a možete je vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.