Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi viđeni u šetnji Sardinijom. Kopirajte njihov stil

Foto: Profimedia/clubllondon.com/asos.com/borovo.hr/zalando.com/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Millie Bobby Brown i njezin suprug Jake Bongiovi svoj medeni mjesec provode u susjednoj nam Italiji. S njima su i Jakeovi roditelji Dorothea Hurley i legendarni glazbenik Jon Bon Jovi. Obitelj Bongiovi posjetila je Porto Cervo na Sardiniji, a mladi je bračni par privukao pozornost svojim ljetnim modnim kombinacijama.

Evo kako kopirati njihov stil

Glumica je za šetnju odabrala bijelu mini haljinu s plavim detaljima brenda Club L London. Za šetnju je obula bijele Hermès Oran sandale, a kao detalje je odabrala pleteni ceker i jednostavne sunčane naočale.

Ljetna haljina, Club L London, 144 eura

Pronašli smo nama lako dostupne i cjenovno pristupačne komade slične sandalama i torbi koje je Millie Bobby Brown prošetala talijanskim ulicama.

Slamnata torba, Asos, 37.99 eura
Kožne natikače, Borovo, 42.95 eura

Jake Bongiovi je također odabrao opušteni stil za šetnju. Obukao je prugastu svjetloružičastu košulju i bijele hlače na crtu, a svoj je izgled upotpunio Wales Bonner x adidas Samba tenisicama i sunčanim naočalama. Evo kako možete kopirati njegov stil.

Pepe Jeans košulja, Zalando, cijena na sniženju je 55.93 eura
Jack & Jones bijele hlače na crtu, Zalando, cijena na sniženju je 38.95 eura
Wales Bonner x adidas Samba, Farfetch, 664 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.