"Mirišu predobro": Stižu dvije nove verzije najprodavanijeg Glossier parfema

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKI beauty brend Glossier, koji je u kratkom vremenu postao globalni fenomen, upravo je predstavio dva nova mirisa. Riječ je o dvije nove verzije njihovog najprodavanijeg parfema You: You Rêve i You Doux.

Zadržavaju prepoznatljivu Glossier You bazu

Ovi novi mirisi kreirani su kako bi ponudili različite mirisne doživljaje, ali zadržavaju prepoznatljivu Glossier bazu koja je već omiljena među ljubiteljima parfema. Oba parfema kreirao je renomirani parfumer Frank Voelkl, poznat po radu na nekim od najpoznatijih svjetskih mirisa, što dodatno potvrđuje kvalitetu ovih novih dodataka.

You Rêve je slatki, zavodljivi miris s notama poput kremastog maslaca, šljive i prženih badema. Ovaj bogati miris nadopunjuju kremasta sandalovina i nježni iris, stvarajući sofisticiran, ali privlačan miris. Idealan je za one koji vole mirise koji podsjećaju na slatke deserte, ali su istovremeno elegantni i profinjeni.

You Doux je nježniji, drvenasti miris. Kombinira slatke note ljubičice s toplim mirisima poput palo santa, tamjana i smirne. Ovaj miris stvara osjećaj smirenosti i ravnoteže pa je idealan za one koji vole dublje, aromatične mirise s prirodnim, zemljanim tonovima. 

Oba parfema dijele prepoznatljive bazne note ambroxana i ambrette, prisutne i u originalnom Glossier You mirisu. Ova kombinacija omogućuje da se svaki parfem prilagodi koži osobe koja ga nosi, stvarajući jedinstven miris.

Mirisi su privukli veliku pažnju na društvenim mrežama

Ova lansiranja predstavljaju daljnje širenje Glossierove popularne linije mirisa. S novim izdanjima, brend nudi različite opcije za različite ukuse - od slatkih i gurmanskih mirisa do drvenastih i aromatičnih.

Ova dva nova mirisa privukla su veliku pažnju na društvenim mrežama, a objave Glossiera o novitetima preplavljene su komentarima. "Jako ih želim", "Želim oba", "Ne mogu vjerovati da su napokon tu", "Ovo je tako uzbudljivo", "Bočice su prekrasne", "Moram ih odmah isprobati", "Jedva čekam da ih pomirišem", "Nadam se da mirišu jednako kao original", "Napokon."

Mirisi su također preplavili i TikTok, a neki tiktokeri ističu da se radi o "najboljim parfemima ikada" i da "mirišu predobro".

@kimebrahimi Ive been wearing them every single day since I got them but I actually cant pick which I love more – @Glossier You Doux or Rêve… they come out october 3rd so lmk what you think once you smell them <3 #glossierpartner #fragrance ♬ original sound - Kim
@milkydew @Glossier the girl you are! ughhh they smell so good❤️🤍 #glossier #glossieryou #glossierperfume #fragrance #glossierhaul ♬ TASTE - Tom 🕯️🎀
@mirandawillcry Finally 🎀🌷 @Glossier #glossier #glossierreve #glossierdoux #perfumetiktok #fragrancetiktok #pefume #fragrance ♬ Debussy Arabesque - Isabelle Perrin

Novi parfemi bit će dostupni za kupnju od 3. listopada na službenoj stranici brenda, po cijeni od 78 dolara (oko 74 eura) za bočicu od 50 ml parfema. 

Glossier You se proda svakih 18 sekundi

Glossier je 2014. godine u New Yorku osnovala Emily Weiss. Sve je započelo blogom Into the Gloss, gdje su čitatelji mogli pratiti savjete o ljepoti i skincare rutine poznatih osoba.

Iz tog iskustva, Weiss je prepoznala potrebu za stvaranjem proizvoda koji su jednostavni, učinkoviti i usmjereni na prirodnu ljepotu. Tako je nastao Glossier, s motom "koža na prvom mjestu, šminka na drugom" - pristup koji naglašava zdravu, blistavu kožu umjesto prekrivanja i slojevite šminke.

Njihov asortiman obuhvaća proizvode za njegu kože, poput seruma, hidratantnih krema i balzama, kao i lagane make-up proizvode koji ističu prirodnu ljepotu. Među najpoznatijim proizvodima su Boy Brow, gel za obrve koji je postao kultni favorit, te parfem Glossier You, koji se prilagođava kemiji kože svake osobe.

Parfem You brzo je stekao popularnost nakon lansiranja 2017. godine, a prema podacima brenda, proda se jedna bočica svakih 18 sekundi. Ovaj uspjeh učinio ga je jednim od najprodavanijih mirisa, čak i u trgovinama Sephora, čime je You dodatno učvrstio svoj status kultnog proizvoda.

S vremenom je Glossier proširio svoj asortiman i postao dostupan u maloprodajnim trgovinama, uključujući Sephoru, čime je dodatno ojačao svoj položaj na globalnom tržištu ljepote.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.