Popularna marka alata Parkside ima genijalnu reklamu sa Schwarzeneggerom

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ARNOLD SCHWARZENEGGER novo je lice brenda Parkside. Glumac će na TV-u, društvenim mrežama i drugim kanalima motivirati kupce riječima: "Ti to možeš!" i dijeliti svoje tajne uspjeha u reklamama za brend. 

U videu kampanje može se tako vidjeti Schwarzeneggera kako drži inspirirajući govor djeci: "Nisam se bojao neuspjeha, razmišljati izvan okvira. Napravio sam novi okvir." U idućem kadru može ga se vidjeti kako rezbari svoju ikoničnu pozu od drveta. "Mišići plaše ptice", kaže. "Ti to možeš", zaključuje na kraju. 

U priopćenju brend navodi da Arnold Schwarzenegger poznaje alat. Nekada je radio kao zidar, a bavi se i bodibildingom. Upravo je zato ova suradnja prava stvar za njega. Kako i sam naglašava: "Moj stav je uvijek - ti to možeš. Moraš vjerovati u sebe, zato sam ja Parksider."

Brend je posebno namijenjen svima onima koji vlastitim snagama vole popravljati, graditi i vrtlariti. Asortiman alata, vrtlarske opreme i pribora dostupan je u Hrvatskoj u Lidlu i Kauflandu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.