Ove tenisice preporučuju podijatri, a kupci ih hvale kao udobne i šik

Screenshot/Foto: TikTok/zalando.hr/buzzsneakers.hr/footshop.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POTRAGA za tenisicama koje su istovremeno šik i udobne može biti pravi izazov. Često su tenisice koje izgledaju dobro neudobne, dok udobne tenisice nisu toliko privlačne. No jedan se model nedavno istaknuo na TikToku kao pobjednički izbor, jer prema komentarima mnogih korisnika, pa čak i podijatara, specijalista za stopala i gležnjeve, uspješno spaja izgled s udobnošću.

Naime, tiktokerica Kylee nedavno je pitala druge djevojke koje su tenisice trenutno popularne i pojasnila što traži. "Od Reebok tenisica me bole stopala, HOKA su preglomazne, jesu li Sambe slatke ili ne?" upitala je.

Dodala je kako traži tenisice koje će pružiti potporu svodu stopala, ali da ne želi da izgledaju previše sportski. "Koje tenisice nosite, a da idu uz sve?" zaključila je u videu. 

@kaylers22 I have many days of walking ahead of me and i need recs 🩷🩷🩷🩷 #shoes #fashion #recommendations #sneakers #womenshoes ♬ som original - @𝔡𝔲𝔡𝔞kslv

Podijatrica je nahvalila jedan New Balance model

Video je prikupio gotovo 10 milijuna pregleda, a iako su mnogi dali svoje prijedloge, posebno se istaknuo komentar podijatrice s korisničkim imenom Dr. Glass Slipper. "Podijatar ovdje. New Balance 327 su kao raj, kao i Brooks Ghost. Također, Vionic balerinke imaju potporu za svod stopala."

Njezin komentar prikupio je preko 24 tisuće lajkova i mnoštvo odgovora, a mnogi su nahvalili ovaj New Balance model tenisica.

"Imam četiri različita para 327-ica. Starija sam medicinska sestra i nakon 12 sati, noge, koljena i leđa me ne bole. Obožavam 327-ice", "Imam NB 327 u ružičastoj boji. Udobne su i izgledaju dobro", "Obožavam svoje NB 327. Doslovno najudobnije tenisice koje sam ikad nosila. Također, vrlo su popularne i moderne", "Ne mogu se više složiti! 327 su raj."

Tiktokerica tvrdi da najviše komplimenata dobiva kada nosi te tenisice 

U jednom nevezanom videu, koji je tiktokerica Claudia Jette objavila još prošle godine, nahvalila je upravo ovaj model New Balance tenisica. Istaknula je da za njih dobiva najviše upita i komplimenata. "One su mi apsolutno najdraže i idu odlično uz gotovo sve", naglasila je u videu.

@claudiajette Replying to @selena new balance 327s 💚 #newbalance #newbalance327 ♬ original sound - Claudia Jette

Ako ste i vi u potrazi za tenisicama koje su udobne, a pritom i lijepe te idu uz gotovo sve, svakako razmotrite model New Balance 327. Izdvojili smo nekoliko opcija ovog uniseks modela ispod.

New Balance 327, Zalando, cijena na sniženju je 110.95 eura
New Balance 327, Footshop, cijena na sniženju je 122.49 eura
New Balance 327, Footshop, 133.26 eura
New Balance 327, Buzz, cijena na sniženju je 103.92 eura
New Balance 327, Zalando, cijena na sniženju je 101.95 eura
New Balance 327, Zalando, 119.32 eura
New Balance 327, Zalando, cijena na sniženju je 89.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.