Moderno uređen stan od 47 kvadrata u Zagrebu se prodaje za 120.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDAVAJUĆI Index Oglase pronašli smo dvosoban stan od 47 kvadrata u zagrebačkom naselju Vrapče koji se prodaje za 120.000 eura. Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade izgrađene 1970. Ima i balkon od 9 kvadrata koji ne ulazi u ukupnu površinu stana.

Zgrada je adaptirana 2005.

Stan se nalazi na prvom katu zgrade bez lifta, a sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice s WC-om i natkrivenog balkona. Stanu također pripada vanjsko parkirno mjesto.

Fasada zgrade, krovište i stan su adaptirani 2005., tako da je stan u dosta dobrom stanju i ne zahtijeva veća ulaganja. Stan se u naravi koristi kao gornja etaža dvoetažnog stana, a orijentacija je sjever-istok-zapad. Grijanje je na plin.

Kompletan oglas s dodatnim informacijama o stanu možete pogledati ovdje, a više fotografija ispod.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.