Mrletovi dječji ŠČvarci stigli u prodaju. Znamo gdje i po kojoj cijeni

Foto: rockmark.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIMA već dobro poznati Mrle iz Leta 3 neprestano upotpunjuje svoj asortiman svega i svačega. Nakon majica i čarapa, ručnika, sapuna, naljepnica za traktor, bojanki i piva, red je došao i na obogaćivanje prehrambenog dijela asortimana. Sad su na red došli čvarci. Točnije, Mrletovi dječji ŠČvarci.

ŠČvarci za male i velike

Mrletov brend voli podržavati domaće proizvođače te ni ŠČvarci nisu iznimka. Proizvodi ih Dr. Pigley iz Samobora koji čvarke spravlja ručno, prema tradicionalnoj hrvatskoj recepturi. Dr. Pigley poznati je po tome što je prvi uveo visokokvalitetne čvarke iz domaće proizvodnje u velike trgovačke lance.

>> "Izaziva neopisivu sreću": Mrle iz Leta 3 ima poseban sapun za žene

Pri izradi čvaraka koristi samo najkvalitetniju svinjetinu, domaći luk, pašku sol i međimursko mlijeko za 100% domaći proizvod. Tvornica je smještena u Samoboru, a proizvode i izvozi.

ŠČvarci dolaze u malenim, dječjim pakiranjima od 100 grama kako ne biste pretjerali. Naime, 100 grama ovih čvaraka ima 774 kcal. Možete ih nabaviti u Rockmark fizičkoj trgovini ili na web-shopu po cijeni od 4.90 eura (36.92 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.