Muka vam je od nereda u hladnjaku? Isprobajte ovo

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO uskoro planirate veliko proljetno čišćenje, možda ćete htjeti dotjerati i svoj frižider. Mnoge hvata muka od same pomisli na čišćenje frižidera, naročito na moguće mrvice, nered, skorene ostatke tekućina i sve što je mjesecima zalijepljeno na policama. Dobra vijest je da postoji proizvod koji bi vam te muke mogao olakšati.

Jednostavno rješenje za uredniju kuhinju

Kad u hladnjak stavljate hranu, sokove, umake i drugo, neizbježno je da barem nešto iscuri i prospe se. Osim što je nered neugodan za oko, ovakvo stanje pomaže bakterijama da se razmnožavaju. Podlošci za hladnjak mogu značajno olakšati čišćenje te štite vaše police od prljavština.

Ove podloge mogu podnijeti niske temperature od -30°C. kao i visoke temperature od 70°C. Osim u  hladnjacima, možete ih koristiti i na drugim kuhinjskim površinama ili u ladicama. U prijevodu, gdje god vam se često stvori nered.

Podloga za frižider, Amazon, snižena cijena je 9.99 eura

Podloge se lako čiste i peru te se ne morate bojati da ćete ih oštetiti svojim sredstvima za čišćenje. Ne lijepe se za površinu i protuklizne su. Prozirne su podloge dobar izbor za minimalistički izgled.

Podloga za kuhinjske površine, Amazon, 7.99 eura
Raznobojne kuhinjske podloge, Amazon, 9.59 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.