Na pola sata vožnje od Zagreba vikendica površine 93 m2 prodaje se za 75.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapela vikendica koja se nalazi u Zagrebačkoj županiji, u mjestu Gornja Drenova. Vikendica ima 93.11 kvadrata, nalazi se na parceli od 1090 m2, a prodaje se za 75.000 eura.

Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja

Sastoji od suterena s dva spremišta i pečenjarom, prizemlja s natkrivenom terasom, ulaznim prostorom, spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu te potkrovlja s velikom spavaonicom i dva balkona. 

Vikendica ima krov od crijepa, fasadu od termo žbuke na južnoj strani i stiropor od 5 cm na ostale tri strane, PVC vanjsku stolariju i grijanje na drva.

Vikendica je smještena na brijegu, okružena zelenilom. Do Svetog Ivana Zeline ima 8 km, do Sesveta ima 16 km, a do izlaza na autoput Sveta Helena ima 11 km.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotki niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.