Hrvatske igrice na Steamu snižene i do 90%

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS je započelo veliko sniženje igara hrvatskih developera, a trajat će do 9 rujna. Steam je ovu rasprodaju istaknuo na svojoj početnoj stranici kao Midweek feature, što znači da će se milijuni igrača diljem svijeta upoznati s kultnim hrvatskim videoigrama. Za sniženje je zaslužna Croatian Game Development Alliance (CGDA).

Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje, a mi smo izdvojili neke naslove koje vrijedi zaigrati ako još niste.

Serious Sam Classic: The First Encounter

Sniženje hrvatskih igara ne može proći bez ovog Croteamovog klasika. The First Encounter lansiran je 2001. U pitanju je klasična pucačina s puno humora koju su mnogi zavoljeli upravo zato što nudi odmak od ozbiljnih pucačina. Uz odličnu glazbu, zanimljive mape i brojne one-linere, čekaju vas sati i sati zabave.

Igru možete kupiti ovdje po 85% nižoj cijeni, za 0.88 eura. The First Encounter HD verziju možete kupiti za 1.49 eura. Za nastavak avanture, Serious Sam 2 je također na sniženju, a možete ga kupiti po 90% sniženoj cijeni od 0.97 eura.

The Talos Principle i The Talos Principle II

Ove igre također su djelo Croteama, a puno su ozbiljnije nego Serious Sam. Odličan su izbor za svakoga tko voli igre prepune zagonetki i filozofije, a posebno su intrigantne u doba eksplozije umjetne inteligencije. The Talos Principle možete kupiti ovdje za 4.34 eura, a The Talos Principle II ovdje za 14.49 eura.

Starpoint Gemini Warlords

Ljubitelji strateških igara svakako bi trebali zaigrati ovu igru koju je 2017. lansirao Little Green Men Games. Ova igra kombinira borbu svemirskih brodova, strategiju i RPG, a vaš je zadatak izgraditi moćne flote i osvojiti sustav Gemini. Igru možete kupiti ovdje za 4.79 eura.

Saint Kotar

Za ljubitelje detektivskih horora tu je Saint Kotar, point & click igra smještena u ukletu dolinu u ruralnoj Hrvatskoj u kojoj svaki vaš izbor diktira tijek i kraj igre. U ulozi ste dvojice muškaraca koji traže svojeg nestalog rođaka, a čini se kako je njegov nestanak povezan s neobičnim i okultnim događanjima u naslovnom gradiću.

Igra je dostupna po 80% sniženoj cijeni za 4.99 eura. Možete ju kupiti ovdje.

Point Salad

Nešto drugačije od svega navedenog je obiteljska igra za više igrača Point Salad, računalna varijanta popularne kartaške igre. Igrači prikupljaju i kombiniraju različite vrste povrća kako bi ostvarili što veći broj bodova, a bodovi se određuju ovisno o kombinaciji povrća koju odaberete. Naizgled jednostavna, ova igra krije brojne strategije i trikove za pobjedu, a prilagođena je svim uzrastima.

Point Salad je dostupan za 5.99 eura, po 40% sniženoj cijeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.