"Nadam se da je ovo šala": Grant Theft Auto VI navodno odgođen za 2026.

Foto: rockstargames.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROCKSTAR Games navodno odgađa datum izlaska igre Grand Theft Auto VI do 2026. Ova glasina dolazi od GTABase novinara Liama koji je prethodno otkrio datum izlaska najavnog trailera za igru. Tvrdi da je ovu informaciju dobio od razvojnih programera igre.

"Izvor? Vjeruj mi, brate"

Prema najnovijoj najavi Rockstar Gamesa, izdavača igre, Grand Theft Auto VI trebao bi biti dostupan u jesen 2025., no prema Liamu, igra će za PC biti dostupna 12-18 mjeseci nakon izlaska na konzole. Igrači se nadaju kako ova glasina nije istinita, a neki misle da je u pitanju šala.

"Nadam se da je ovo šala", "Molim te, neka ovo bude laž", "Rockstar mi zbilja već ide na živce", "Bolje im je da ovo nije istina", "Predvidljivo", "Izvor? Vjeruj mi, brate", "Uvijek odgađaju lansiranja, ponekad i više puta. Nisam iznenađen", neki su od komentara na objavu.

Rockstar Games još se nije očitovao vezano o glasini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.