"Najbolja je": Ova košara za rublje maksimalno štedi prostor

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS na tržištu postoji nekoliko vrsta sklopivih košara za rublje, ali jedna s Temua nam se učinila genijalnom. Sklopljena zauzima iznimno malo mjesta, što je savršeno za male kupaonice i manje prostore za skladištenje. Dostupna je u plavoj, bijeloj, ružičastoj i sivoj boji, a najniža cijena po kojoj smo je pronašli na Temuu je 13 eura.

Veličina ove košare je 43 cm x 33 cm x 20.5 cm u rasklopljenom stanju, što je potpuno prikladno za prenošenje većine rublja. Također, ima ručke koje olakšavaju prenošenje. Ovakvu košaru za rublje pohvalila je i tiktokerica @thetonkintales, koja ju je kupila online, a potom pronašla u australskoj trgovini Kmart po povoljnijoj cijeni.

"Ove košare za rublje su najbolje jer se mogu u potpunosti sklopiti i jednostavno pospremiti", istaknula je. Dodala je da su odlične za male vešeraje, odnosno manje prostore.

@thetonkintales I paid a fortune for one of these laundry baskets from an online store and now they’re in @Kmart Australia for $16!? They are the best because they fold down flat for easy storage! #kmartfinds #kmartfindsau #kmartfindsaustralia #newkmartproducts #newkmartfinds #collapsiblelaundrybasket #laundrybasket #homehacks #homestoragehacks ♬ original sound - thetonkintales

"Volim svoju", "Trčim je kupiti", "Imam je već godinama, nevjerojatna je", "Mogla bi biti zgodna i za odlazak u kupovinu", "Sviđa mi se", "Imam jednu u autu kada idem u nabavku i stavim je direktno u kolica za kupnju", neki su od komentara ispod njezinog videa koji je pregledan preko 600 tisuća puta.

"Korisno"

Recenzije na stranici su također uglavnom pozitivne.

"Živimo u malom stanu i naša nova košara za veš je sjajna. Presavija se i sklapa se pored našeg ormarića i izvan vidika. Sjajno", "Vrlo sam zadovoljan kupnjom. Veličina je idealna - ni prevelika, ni premala. Plastika je izvrsne kvalitete. Nema stranih mirisa. Toplo preporučujem svima!", "Korisno, kao što je opisano, zadovoljan proizvodom", neke su od recenzija. 

Sklopiva košara za rublje, Temu, cijena na sniženju je 13.03 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.