Najpopularniji uzorak sezone H&M Home odabrao za novu kolekciju posuđa

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAVLJI uzorak ove je godine jedan od glavnih jesenskih trendova i viđamo ga posvuda. Dizajneri ga sada koriste na svim vrstama odjeće - od statement kaputa i jakni, preko hlača i suknji, pa sve do elegantnih večernjih haljina. 

@vickykolisn 🏹🎃🍁🌧️ #hmhome #autumndecor #autumnfashion ♬ original sound - whimsigothiic

No, nije rezerviran samo za modne komade već i one za dom, što je H&M uspješno dokazao određenim proizvodima iz svoje nove Home kolekcije. Tako su u ovu high-street trgovinu nedavno stigli komadi poput posude za maslac, zdjelica, zdjela, šalica, vrča, posuda za pohranu i tanjura, svi prekriveni ovim popularnim uzorkom.

@xo.serap H&M Home bekommt immer wieder so Schöne Sachen rein ✨🫶🏻 #hundmhaul #hundm #home #interior #coffee #follow #germany #fürdich #fürdichpage #tiktokgermany #foryoupage ♬ New Home - Frozen Silence

Neki su već posjetili H&M Home trgovinu i na društvenim mrežama naveli ove komade kao svoje favorite iz nove jesenske kolekcije. Izdvojili smo ih ispod. 

Tanjur za posluživanje, 19.99 eura
Veliki tanjur, 12.99 eura
Posuda za maslac, 19.99 eura
Vrč, 12.99 eura
Zdjelica, 8.99 eura
Posuda od kamenine s poklopcem, 14.99 eura
Šalica, 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.