Najpoznatiji brend donjeg rublja dolazi u susjedstvo. Evo detalja

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend donjeg rublja Victoria's Secret stiže u Srbiju, ali i u druge susjedne zemlje.

Što se tiče Srbije, prva trgovina bit će otvorena u svibnju 2025. godine u trgovačkom centru Ušće u Beogradu, gdje će biti dostupan kompletan asortiman, od kozmetike do kupaćih kostima. Nakon Beograda, planirano je otvaranje još četiri do pet trgovina diljem Srbije, otkriva za Bloomberg Adriju vlasnik SF1 Grupe Miroslav Stanković.

Zahvaljujući ovoj tvrtki, proizvodi Victoria’s Secret bit će dostupni u Srbiji, a partnerstvo s planetarno poznatim brendom sklopili su, kako kaže, u svibnju ove godine za tržišta Srbije, Slovenije, Slovačke, Malte i Cipra.

Nakon Slovačke i Srbije, otvorit će se trgovina i u Sloveniji

Trgovina u Ušću prostirat će se na 400 do 500 kvadrata i u njoj će biti, kao što je navedeno, kompletan asortiman ovog popularnog svjetskog brenda - parfemi i proizvodi za njegu kože, donje rublje, program za spavanje, sportska oprema, kupaći kostimi i modni dodaci.

"Nakon otvaranja trgovine u Slovačkoj u travnju i Srbiji u svibnju, bit će otvorena trgovina u Sloveniji", precizira Stanković.

U portfelju SF1 Grupe nalaze se Pandora, Argenta, Nespresso i Scholl. Osim ovih brendova, unutar grupe posluje i tvrtka SF Properties, koja nudi uslugu najma luksuznog uredskog prostora, kao i premium pozicije za oglašavanje.

Grupa posluje na 12 tržišta, ima 350 zaposlenih i 106 trgovina.

Brend je osnovan 1977. godine

Victoria's Secret, osnovan 1977. godine, postao je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova donjeg rublja. Brend je započeo kada je Roy Raymond, osnivač Victoria's Secret, prepoznao potrebu za elegantnim, luksuznim donjim rubljem koje bi se svidjelo i ženama i muškarcima koji kupuju za svoje partnerice. 

Brend je postao iznimno popularan krajem 1990-ih i početkom 2000-ih, zahvaljujući svojoj godišnjoj modnoj reviji, Victoria's Secret Fashion Show, gdje su supermodeli poput Adriane Lime i Alessandre Ambrosio nosili luksuzno donje rublje. Ova revija postala je kulturni fenomen, što je dodatno ojačalo prepoznatljivost brenda.

Victoria's Secret posluje na mnogim globalnim tržištima, uključujući SAD, Kanadu, Europu, Aziju i Bliski istok. Osim donjeg rublja, brend nudi proizvode poput kozmetike, parfema, modnih dodataka i programa za spavanje. 

Danas Victoria's Secret posluje u više od 70 zemalja i ima tisuće trgovina diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.