Najveće lansiranje Chloé parfema od 2008. godine

Foto: chloe.com/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND Chloé lansira novi parfem, najznačajniji od predstavljanja kultnog mirisa 2008. godine.

Parfem Chloé L'Eau de Parfum Intense predstavlja intenzivnu reinterpretaciju originalnog Chloé mirisa, najprodavanijeg parfema ovog brenda, prema riječima Jean Holtzmanna, glavnog direktora za brendove u Coty Prestige, licenciranog proizvođača Chloé parfema, piše WWD

Originalni Chloé miris, lansiran 2008. godine, izvorno je stvoren oko molekule oksida ruže. Svi elementi tog originalnog parfema nanovo su osmišljeni prilikom stvaranja L'Eau de Parfum Intensea.

Kombinacija ruže i drvenih nota

U tom procesu sudjelovali su Michel Almairac, originalni kreator originalnog Chloé parfema, i njegov sin Romain. Novi parfem sada donosi kombinaciju ruže i drvenih nota.

Parfem se tijekom dana postupno razvija, otkrivajući različite mirisne nijanse ruže, uz dodatne arome maline, toplih i ugodnih tonova kašmira te svježih nota cedra, a sve je zajedno obogaćeno slojevima drvenih mirisa. Nova bočica parfema, koja se može ponovno puniti, ima prepoznatljivu vrpcu tamnocrvene boje i etiketu u crnoj i krem boji.

"Željeli smo osmisliti Chloé priču za drugačiju generaciju", rekao je Holtzmann, objašnjavajući da kampanja za L'Eau de Parfum Intense govori o zajedništvu i nadi. "Ovo je ključan trenutak za nas u redefiniranju načina na koji prikazujemo ženstvenost."

Cijene i dostupnost

Cijene parfema kreću se od 95 eura za bočicu od 30 ml L'Eau de Parfum Intense do 189 eura za bočicu od 150 ml. Parfem će prvo ekskluzivno biti dostupan u Sephori u Francuskoj, nakon čega slijedi nacionalno lansiranje 26. kolovoza, a potom i međunarodno lansiranje u rujnu. Parfem možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.