Najviše kritizirana boja iPhonea 16 Pro postala najtraženija: "Fantastična je"

Foto: apple.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIJE nego što novi uređaj izađe na tržište, na internetu često "procure" navodne fotografije, specifikacije i druge informacije. Iako su takvi podaci često točni, ponekad se pokažu netočnima. Tako su prije izlaska modela iPhone 16 Pro procurile fotografije koje su prikazivale četiri boje: Black Titanium, White Titanium, Natural Titanium i novu boju pod nazivom Desert Titanium.

Mnogi su u početku bili razočarani izgledom boje Desert Titanium na fotografijama koje su procurile prije službenog predstavljanja. Međutim, kada je telefon konačno predstavljen uz službene Appleove fotografije, boja se pokazala svjetlijom i ljepšom nego što su prve slike sugerirale, što je Desert Titanium učinilo jednom od najpoželjnijih boja u novoj liniji.

Profil Apple Hub je na platformi X pokrenuo raspravu među korisnicima o tome koju bi novu boju iPhone Pro modela odabrali i mnogi su istaknuli Desert Titanium kao favorit. "Desert Titanium je fantastična", "Svakako Desert" , "Moj favorit je Desert Titanium", bili su neki od komentara. Black Titanium se pokazala kao drugi izbor.

"Desert Titanium izgleda kao nešto iz Dunea"

I na Redditu su korisnici komentirali da im je Desert Titanium predivna boja te da planiraju kupiti iPhone 16 Pro u toj nijansi. Komentari poput "uzimam Desert, prelazim s plavog 13 Pro Maxa" i "Desert Titanium izgleda kao nešto iz Dunea" pokazuju oduševljenje ovom bojom. Black Titanium također se istaknula kao popularan izbor među korisnicima Reddita.

Čini se da se s većinom slažu i čitatelji Indexa, koji su u anketi prije nekoliko dana izabrali Desert Titanium kao najljepšu boju ovogodišnje iPhone 16 Pro linije, dok je Black Titanium zauzela drugo mjesto po popularnosti.

Desert Titanium zamijenila je plavu nijansu iz prošlogodišnje iPhone 15 Pro serije, a ako želite vidjeti kako izgleda uživo, korisnica iJustine na TikToku je objavila video s detaljima.

@ijustine

This is the new desert titanium color on the iPhone 16 Pro paired with the gold series 10 with new link band! It’s so pretty ✨⚡️

♬ original sound - iJustine
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.