"Prekrasne": adidasov najznačajniji novi model tenisica stiže u blagdanskom izdanju

Foto: Instagram @lovedrose16

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

adidas Anthony Edwards 1 jedan je od najznačajnijih novih modela tenisica ove godine zahvaljujući karizmi i zvjezdanom statusu Anthonyja Edwardsa, profesionalnog košarkaša Minnesota Timberwolvesa u NBA ligi. Ove tenisice brzo su postale jedna od glavnih tema modnih i sneaker portala.

adidas je ostvario značajan uspjeh s ovim modelom, lansirajući više verzija od njegovog izlaska u prosincu prošle godine. Uz različite boje i stilove kao što su Mural i MX Red, marka nastavlja inovirati i dodavati nove elemente u seriju.

S približavanjem prosinca čini se da dolazi i posebno blagdansko izdanje - Anthony Edwards 1 Low Christmas. Ove će tenisice zaokružiti uspješnu godinu s impresivnim nizom novih modela.

Očekuje se da će biti lansirane u prosincu

Instagram korisnik @lovedrose16 objavio je fotografije ovog blagdanskog izdanja na kojima je vidljiv prepoznatljiv dizajn.

Gornji dio izrađen je od pletene tkanine, dok bočne strane čini struktura u obliku saća, u nježnoj arktičko plavoj boji, idealnoj za zimsko razdoblje. Najveća zanimljivost odnosi se na potplat. Kako bi tenisice dobile jedinstven i blagdanski izgled, dodan je poluprozirni gumeni potplat s blistavim efektom.

"Prekrasne", "Želim ih", "Moj bože", "Monokromatska paleta boja uvijek izgleda nevjerojatno", "Najbolja boja do sada", samo su neki od komentara na Instagramu i X-u na novi blagdanski AE1 model. 

Očekuje se da će tenisice biti dostupne u prosincu, no točan datum lansiranja i cijena od 120 dolara o kojoj se nagađa još uvijek nisu službeno potvrđeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.