Nakon IKEA-e i Zara Home ima posteljinu sa srcima koju želimo u svojoj spavaćoj sobi

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je prošle godine IKEA pokrenula trend posteljina sa srcima, društvene su mreže bile preplavljene fotografijama kreveta ukrašenih ovim nježnim i romantičnim motivom. Ovaj uzorak brzo je postao omiljen u domovima diljem svijeta. Ove sezone trendu se priključila i Zara Home, koja je u sklopu svoje božićne kolekcije predstavila predivnu posteljinu sa srcima koja nas je odmah osvojila.

Nova posteljina iz božićne kolekcije Zara Homea savršena je za sve one koji žele unijeti dodatnu dozu topline i romantike u svoju spavaću sobu. Navlaka za poplun izrađena je od visokokvalitetnog perkala gustoće tkanja 200 niti, što joj daje posebnu mekoću i trajnost.

Posebnost ove navlake su izvezena srca, koja stvaraju romantičan i sofisticiran dojam, dok isprani efekt tkanine daje posteljini diskretan, vintage izgled.

Set uključuje i odgovarajuće jastučnice

Ova posteljina dolazi u različitim dimenzijama, prilagođenim svim standardnim veličinama kreveta - od užih, poput onih širine 90 cm, do velikih bračnih kreveta širine 160 ili 180 cm. Cijene se razlikuju ovisno o dimenzijama, a kreću se od 69.99 do 99.99 eura. Možete je vidjeti ovdje.

Set uključuje i odgovarajuće jastučnice s istim motivom srca, koje upotpunjuju izgled spavaće sobe. Jastučnice se prodaju zasebno po cijeni od 48.99 eura i savršen su dodatak ovom kompletu.

Jastučnica, 48.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.