Napravila je cijeli ormar od jeftinih polica. Ljudi su oduševljeni

Screenshot/Foto: TikTok/emmezeta.hr/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA ne morate potrošiti bogatstvo na cijeli sustav za organizaciju ormara da biste imali walk-in ormar dokazala je tiktokerica Peyton (@peytonmheath), koja je cjenovno pristupačne police za knjige iskoristila kako bi izradila vlastiti walk-in ormar za sitan novac.

Mnoge je oduševila njezina domišljatost

Peyton je u objavi na svojem TikToku pokazala kako je izradila svoj "ormar iz snova". Kupila je police za knjige i karniše kako bi od njih sastavila vlastiti ormar s namjenskim policama za odjeću i modne dodatke poput cipela i sunčanih naočala. Na cijeli je projekt potrošila ukupno 260 dolara (oko 240 eura).

@peytonmheath three shelves on my main wall, the other two cornered using for my thrifted storefront clothes. stay tuned for more 🤩 #fyp #foryoupage #closettour #closethack #walkin #closetorganization #homehacks #storagehacks ♬ Spice Girls Dolly Parton mashup - Love music Old and New

"Definicija savršenog ormara", "Ja sam od ovakvih polica napravila ostavu", "Ja sam iskoristila police iz IKEA-e", "Ovo je tako dobra ideja. Hvala ti", "Trebam ovo napraviti", "Ovo smo napravili za odjeću mojeg sina", "Izgleda nevjerojatno", "Kako slatko", "Genijalno", neki su od komentara ispod njezine objave.

Peyton je ovime pokazala kako treba razmišljati izvan okvira i kako se svaki proizvod može prenamijeniti. Izdvojili smo stoga nekoliko sličnih proizvoda koji će vam dobro doći ako se i sami odlučite za sličan projekt.

Polica Sign, Emmezeta, cijena je 169.99 eura
Polica Prowansja, Emmezeta, cijena je 219.99 eura
Polica Davinci, Emmezeta, cijena je 179.99 eura
Polica Billy, IKEA, 49.99 eura

Pronašli smo i zidne police ako želite sami sastaviti ormar kao što je to napravila Peyton.

Zidna polica Lack, IKEA, cijena je 12.99 eura
Zidna polica Komplement, IKEA, cijena je 11 eura
Karniša Bekräfta, IKEA, cijena je 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.