Napravite zalihe: Kaufland je prepolovio cijene

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

S RASTOM cijena na gotovo svakom koraku, nikada nije bilo važnije pametno planirati svoje kupnje. Bilo da se radi o tjednoj nabavci namirnica ili stvaranju zaliha proizvoda za kućanstvo, praćenje akcija može donijeti ozbiljne uštede. Uz malo pažnje i dobar plan, lako je napuniti košaricu kvalitetnim proizvodima po značajno nižim cijenama.

Jedan od trgovaca koji redovito oduševljava atraktivnim popustima je Kaufland, koji je za ovaj tjedan pripremio ponudu koja se jednostavno ne propušta. Naime, sniženja dosežu 50%, a uz Kaufland Card uštede postaju još veće.

Posjetili smo obližnju Kauflandovu trgovinu kako bismo osobno provjerili ponudu koja traje do utorka, 29.10. Izdvojili smo nekoliko proizvoda koji su nam privukli pažnju i na kojima se može uštedjeti 50% i više. 

Hrana

Klarin dvopek classic u pakiranju od 225 grama sada se može kupiti po upola manjoj cijeni - 1.19 eura. Dvopek je idealan za lagane doručke, kao brz međuobrok, uz namaze, ili kao hrskavi dodatak juhama i salatama. Također je odličan izbor za sve koji traže zdravu alternativu kruhu.

Riži Riso Scotti Arborio ili Carnaroli u pakiranju od 500 grama cijena je isto prepolovljena, pa trenutno košta samo 1.84 eura. Riža je uvijek dobra namirnica za zalihe jer je svestrana i može se koristiti u brojnim jelima - od kremastih rižota, pa do slatkih deserata. S ovakvim popustom, ovo je sjajna prilika za opskrbu jednim od osnovnih sastojaka svake kuhinje.

Tjestenine nikada ne može biti previše u kuhinjskim ormarićima, a cijena raznih vrsta Koleda tjestenine s jajima u pakiranju od 400 grama snižena je za 50% i sada iznosi samo 1.12 eura. Također, na sjajnom popustu je i Fioli tjestenina u pakiranju od 400 grama čija je cijena pala s 2.25 eura na 1.12 eura. Uz Kaufland Card ukupna ušteda iznosi čak 55%.

Šafram mljevena paprika, bilo ljuta ili slatka, u pakiranju od 100 grama trenutno je dostupna u Kauflandu za samo 0.89 eura, što je ušteda od 50%. Ovaj začin nezaobilazan je u brojnim jelima, od tradicionalnih variva i gulaša do mesnih marinada i priloga, dajući im bogat okus i boju.

Meda nikada ne može biti previše, posebno u hladnijim jesenskim i zimskim danima. Savršen dodatak toplom čaju, ali i jednako ukusan sam po sebi. Honeyland cvjetni med u teglici od 900 grama može se trenutno kupiti po upola manjoj cijeni - za samo 2.97 eura. 

Za ljubitelje slatkoga, Kaufland nudi izvrsne opcije na ovoj akciji. Casali čokoladni dražeji (rum kokos, 175 g) sada su dostupni po upola manjoj cijeni od samo 1.74 eura, dok je popularnoj čokoladi Cipiripi (80 g) cijena srezana na samo 0.39 eura.

Segafredo Espresso Casa kava u zrnu, u pakiranju od 500 grama, sada je dostupna po cijeni od samo 5.69 eura. Ova kava nudi bogat i uravnotežen okus, savršen za pripremu dobre šalice espressa kod kuće.

Proizvodi za kućanstvo i njegu

Cijena pakiranjima Jar kapsula za pranje posuđa u varijantama od 42, 50 ili 67 komada snižena je za 50% te sada iznosi samo 12.99 eura. Idealna prilika za napraviti zalihe. 

Kad je riječ o čišćenju, vrijedi iskoristiti priliku i nabaviti popularno Ajax sredstvo za čišćenje u pakiranju od jedne litre. Cijena raznih vrsta ovog sredstva snižena je s 3.69 eura na 1.84 eura. Uz Kaufland Card ušteda je još veća i iznosi čak 57%.

Ako želite osvježiti svoj dom ugodnim mirisom, izvrsna opcija su Glade osvježivači zraka. Cijena raznih vrsta u pakiranju od 269 ml snižena je s 7.19 eura na 3.59 eura, a uz Kaufland Card ušteda doseže čak 55%.

Kuhinjski ručnici uvijek su korisni, bilo za brisanje prolivenih tekućina, čišćenje radnih površina ili jednostavno za održavanje kuhinje urednom. Zato je pametno opskrbiti se njima kad su na akciji. Ola'la papirnati ručnici s mirisom limuna, u pakiranju od dvije role, sada koštaju 3.95 eura, a uz Kaufland Card, ostvaruje se dodatna ušteda od 50%.

Popularni Afrodita tekući sapun u varijantama lemon grass, green vital ili vanilla, u pakiranju od jedne litre, također je uključen u ovu akciju. Cijena mu je srezana s 5.69 eura na 2.84 eura, a uz Kaufland Card ukupna ušteda iznosi čak 62%.

Dobro je uvijek imati zalihe omiljenog gela za tuširanje, a Kaufland trenutno nudi Nivea gel za tuširanje od 250 ml po upola manjoj cijeni. Na akciji su dostupne razne vrste, a cijena sada iznosi samo 1.49 eura.

Napomena: Popusti od 50% vrijede za odabrane proizvode tijekom ograničenog vremenskog razdoblja. Dodatne uštede moguće su uz Kaufland Card. Ponuda vrijedi do utorka, 29.10., ili do isteka zaliha. Prolistajte novi katalog ovdje

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.