Nara i Lucky Blue Smith prošetali u bordo balonerima. Našli smo slične

Foto: Profimedia/hugoboss.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANEKEN Lucky Blue Smith i njegova još poznatija supruga, influencerica i manekenka Nara Smith viđeni su na Burberryjevoj reviji održanoj u sklopu Tjedna mode u Londonu. Pojavili su se u usklađenim kožnim bordo balonerima do koljena koji su bez sumnje odlično štitili od hladnoće i kiše.

Upečatljive balonere uskladili su s jednostavnim detaljima

Nara je svoj baloner s velikom zlatnom kopčom uskladila s tamnozelenim hlačama i jarkocrvenom torbicom uz minimalistički nakit, a Lucky Blue s crnim hlačama i dolčevitom. Njegov je baloner bio posebno zanimljiv zbog zakovica oko vrata i na rukavima.

Ako vam se sviđa njihov stil, pronašli smo slične komade u kojima možete zablistati ove jeseni.

Ovaj Bossov ženski baloner rađen je od janjeće kože, dok je podstava od poliestera i viskoze. Ovaj elegantni baloner ima remen s kopčom, a dužine je do koljena. U baloner je otisnut uzorak koji nalikuje na krokodilsku kožu.

Ženski kožni baloner, Boss, cijena je 1300 eura

Ovaj Antiochov kaput izrađen je od poliestera, a posebno je prilagođen kišnom vremenu. Ima ovratnik s reverom, a dolazi i s remenom. Dužina ovog balonera je iznad koljena, do sredine bedara.

Antioch muški baloner, Zalando, cijena na sniženju je 202.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.