Našli smo American Tourister kofere na dobrom popustu

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERICAN TOURISTER dobro je poznat brend putne prtljage, a u svojoj ponudi ima i kofere na kotačiće u raznim bojama. Ovu marku je 1993. godine preuzeo Samsonite i time označio ujedinjenje dvije najveće svjetske marke prtljage. Sada taman u ljetnoj sezoni, poznatoj po putovanjima u bliže ili dalje krajeve, glavna stvar koju treba imati je pouzdan kofer.

>> Uz ove putne organizatore spakirat ćete se kao profić

American Tourister prtljagu u svojoj ponudi ima više trgovina kod nas, a mi smo Airconic kofere brenda našli na dobrom sniženju u Intersparu. Na sniženju su tri veličine: small, medium i large, a koferi su dostupni u crnoj, plavoj, žutoj i crvenoj boji. Cijena im je snižena od 40 do 44%, ovisno o veličini - najviše je snižena najmanjem koferu.

Najmanji kofer umjesto 180 eura (1356.21 kn) košta 99.99 eura (753.37 kn), srednji kofer umjesto 200 eura (1506.90 kn) košta 119.99 eura (904.06 kn), a veliki kofer umjesto 225 eura (1695.26 kn) košta 129.99 eura (979.41 kn). 

Ako želite pratiti novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Deterdženti za rublje su na dobrom popustu
>> Index šoping-lista: Našli smo hranu i kavu na 1 + 1 gratis akciji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.