Našli smo pametne narukvice na popustu. Evo koje smo modele izdvojili

Foto: Shutterstock/sve.hr/bazzar.hr/polleosport.hr/svijet-medija.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PAMETNE fitness narukvice zanimljiv su gadget koji ne samo da dobro izgleda nego istovremeno pomaže u poboljšavanju kondicije i potiče na zdraviji i aktivniji način života.

Pregledali smo ponudu web trgovina i izdvojili najzanimljivije modele na sniženju. Jedna fitness narukvica snižena je za čak 65% pa joj je cijena na popustu samo 70 kuna.

Neon pametna narukvica B08 

Neon pametna narukvica, redovna cijena je 199 kn (28.43 €)

Narukvica mjeri potrošene kalorije, otkucaje srca, udaljenost i broj koraka te krvni tlak i zasićenost kisikom.

Neon pametnu narukvicu u tirkiznoj, zelenoj, rozoj ili crnoj možete pronaći u web trgovini sve.hr, na sniženju od 65%, po cijeni od 69 kn (9.86 €).


Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, redovna cijena je 429 kn (61.29 €)

Sat omogućava beskontaktno plaćanje, a uz to ima i 30 načina vježbanja. Vodootporan je, ima senzor za očitavanje razine kisika u krvi, kao i monitor otkucaja srca, mogućnost praćenja menstrualnih ciklusa i ciklusa spavanja.

Xiaomijev pametni sat u web trgovini sve.hr može se pronaći snižen za 7%, po cijeni od 399 kn (57 €).


KSIX Healthyband2 

KSIX fitness narukvica healthyband2, redovna cijena je 199 kn (26.41 €)

Sportska narukvica Healthyband2 izgleda jednostavno, ali ima nevjerojatne sportske i zdravstvene značajke - mjeri pređenu udaljenost, potrošene kalorije i zdravstvene podatke, kao što su zasićenost kisikom ili broj otkucaja srca, tako da imate sve pod kontrolom. Također uključuje štopericu tako da možete bolje pratiti svoje vrijeme.

Narukvica prikazuje poruke koje stižu na mobitel i omogućuje upravljanje dolaznim pozivima jednim dodirom. Fitness narukvicu na web shopu Bazzar možete pronaći sniženu za 20%, po cijeni od 159.20 kn (21.13 €).


Garmin Vivosmart 4

Sportska fitness narukvica Garmin Vivosmart 4 Merlot/rosegold, redovna cijena je 679 kn (90.12 €)

Vodootporna sportska fitness narukvica sa senzorom za otkucaje srca prati razinu stresa, mjeri vrijeme za opuštajuće disanje i procjenjuje li pravo vrijeme za odmor ili vježbu.

Narukvica se u trgovini Svijet medija može pronaći po akcijskoj cijeni od 579 kn (76.85 €), a dostupna je i u crnoj boji.


FitBit Charge 5

FitBit Charge 5, redovna cijena je 1499 kn (214.14 €)

FitBit Charge 5 Activity Tracker je narukvica s uključenim 6-mjesečnim Premium članstvom, baterija traje do 7 dana, ugrađenim GPS-om i dnevnom ocjenom spremnosti. Ova pametna narukvica je i vodootporna do 50 metara. 

Putem nje dobivate dnevnu ocjenu koja vam pokazuje kako vaše navike vježbanja, svjesnosti i kvaliteta sna pomažu u kontroli razine stresa. Osim toga nudi i zdravstvene mjerne podatke, praćenje menstrualnog ciklusa, cjelodnevno praćenje aktivnosti, faze spavanja i ocjena spavanja te nudi opciju pametnog buđenja. 

Charge 5 je kompatibilan sa sustavom iOS 13 ili novijim i Android OS 8.0 ili novijim. Trenutno joj je cijena snižena za 23% u trgovini sve.hr pa iznosi 1149 kn (164.14 €), a dostupna je i u crnoj boji. 


Garmin Vivosmart 5

Garmin Vivosmart 5, redovna cijena je 1190 kn (157.94 €)

Vivosmart 5 prati vaše zdravlje i to korake, puls i razine energije. Osim toga, ima bateriju koja traje do 7 dana. Daje izračune kvalitete sna, a uz njega možete i pregledavati tekstne poruke, pozive i obavijesti s uparenog pametnog telefona. 

Osim toga, moguće ga je povezati s GPS-om na pametnom telefonu i pratiti šetnje, trčanja i vožnje na otvorenom. Trenutno se na ovu pametnu narukvicu može ostvariti 15% popusta uz kod XMAS5 u trgovini Polleo Sport pa joj je cijena 1011.50 kuna (134.25 €).


Huawei Band 7

Huawei Band 7, redovna cijena je 499 kn (66.23 €)

Ova pametna narukvica ima AMOLED zaslon i više od 4000 brojčanika za izbor, tu je i Always On Display (AOD) koji prikazuje ključne informacije kada je zaslon isključen. Osim toga prikazuje osam lunarnih faza, a nudi i mogućnost da se postavi fotka kao lice sata putem aplikacije Huawei Health. 

Baterija joj radi do dva tjedna u tipičnim scenarijima upotrebe i do 10 dana u scenarijima intenzivne upotrebe. Narukvica podržava automatsko praćenje razine kisika u krvi i otkucaja srca, što je omogućeno Huawei TruSeen 4.0 tehnologijom i pametnim algoritmom za uštedu energije.

Osim toga ima i Huawei TruSleep 2.0 tehnologiju koja čini vaš san prioritetom broj jedan, identificirajući šest glavnih problema vezanih za spavanje, dok nudi više od 200 znanstveno utemeljenih prijedloga za bolji san. 

Huawei TruSport fitness sustav prati metrike visoke razine kao što su indeks sposobnosti trčanja, VO2Max, vrijeme oporavka i učinak treninga, sa savjetima temeljenim na podacima i zanimljivim zadacima za prijavu na TriRing, da biste mogli napredovati.

Huawei Band 7 pruži izravan pristup najvažnijim značajkama telefona, poput dolaznih poziva i poruka, vremenske prognoze i kontrole glazbe. Trenutno se može kupiti na popustu od 15% uz kod XMAS5 u trgovini Polleo Sport pa joj je cijena 424.15 kuna (56.29 €).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.