Našli smo preslatke božićne posude za kekse. Evo gdje ih ima

Foto: Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKROLAJUĆI društvenim mrežama naišli smo na preslatke posude za kekse koje su nas osvojile, a sudeći po komentarima i mnoge druge. Ove posude tek su stigle u Amelie Home & Fashion trgovinu u Jurišićevoj 28, tako da ih još uvijek ima na stanju. No vjerujemo ne zadugo. 

Posude su ukrašene tipičnim božićnim motivima poput gingerbread čovječuljaka, ukrašenih borova, lizalica, bombona i sl. Postoji nekoliko vrsta posuda, većih i manjih, a sve dolaze s poklopcem kako bi keksići što dulje trajali. 

Što se tiče cijena, velika okruga posuda s gingerbread čovječuljkom je 23.80 eura, visoke uže posude su 15.80 eura, a niska šira posuda je 12.90 eura, četvrtaste posude u obliku poklon kutijica su 16.80 eura. Možete ih vidjeti putem njihovog Facebook ili Instagram profila

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.