Novi hit u spavaćoj sobi: Madrac koji vas hladi

Foto: Shutterstock/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOLIKO vas se znoji pod plahtama usred noći? Ako vam je dosta okretanja jastuka na hladniju stranu, imamo dobru vijest za vas.

Nedavno smo naletjeli na nešto što bi moglo biti spas za vaše noćno znojenje. Zamislite madrace, jastuke i poplune koji vas aktivno hlade dok spavate.

U IKEA-i smo pronašli ovu cool liniju proizvoda za spavanje. Oni su dizajnirani da održavaju vašu optimalnu temperaturu cijelu noć.

Zaštitni madraci su zvijezde ove kolekcije. Prema opisu proizvoda, oni "reguliraju temperaturu materijala pružajući vam čvrst san". To znači da će madrac apsorbirati višak topline vašeg tijela, održavajući vas hladnima tijekom cijele noći. Dodatna prednost je što ovi zaštitni madraci štite vaš madrac, produžujući njegov vijek trajanja.

ROSENVIAL Zaštita za madrac, 90x200 cm, 34.99 eura

Cijena ovih zaštitnih madraca varira ovisno o dimenzijama, krećući se od pristupačnih 34.99 eura do 69.99 eura za veće veličine. 

STJÄRNSTARR Hladni poplun, 150x200 cm, 24.99 eura

IKEA je proširila ovu tehnologiju i na jastuke i poplune. Cijene popluna kreću se od 24.99 eura do 44.99 eura, ovisno o veličini kreveta i brendu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.