Navodno poznate boje iPhone 16 Pro modela. Ljudi nisu oduševljeni

Foto: X (Twitter)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što su predstavljene navodne boje iPhonea 16, dobili smo uvid i u boje Pro i Pro Max modela, kao i u dizajn stražnje strane navedenih mobitela. Na stražnjoj strani uređaja vidljive su tri ispupčene kamere.

"Čekat ću još godinu dana"

Prema fotografiji koju je Sonny Dickson (@SonnyDickson) objavio na X-u (bivšem Twitteru), Pro modeli bi trebali biti dostupni u bijeloj, crnoj i sivoj boji. No Ming-Chi Kuo je rekao da bi trebala biti dostupna još jedna boja, a to je ružičasta. Isto tvrde i izvori na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

"Gdje je ružičasta?", "Uzeo bih crni", "Čekaj, ovo izgleda loše", "To je to? Ništa drugo? Ništa novo?", "Dosadan dizajn", "Nema plave?", "Čekat ću još godinu dana na iPhone 17", "Crna je prekrasna", "Dosadno. Proizvođači maskica su oduševljeni", neki su od komentara na objavu.

Podsjećamo, iPhone 16 i iPhone 16 Plus trebali bi biti dostupni u pet boja: bijeloj, crnoj, plavoj, zelenoj i ružičastoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.