Ne možemo se odlučiti koja je bolja: Ove majice domaćeg brenda su hit

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO smo sasvim slučajno u jednom zagrebačkom šoping-centru otkrili fora majice i hudice brenda Dollyce, iza kojeg stoji Snježana Marinčić. Upečatljivi i duhoviti natpisi i grafike odmah su nam privukli pažnju.

Brend na službenoj stranici ističe da inovativne ilustracije printaju na majice kratkih i dugih rukava te hudice izrađene od organskog pamuka. Navode da im je misija jednostavna: "Donijeti osmijeh svakome kroz šaljive i originalne ilustracije." Dodaju da žele osvježiti svakodnevnu modu i učiniti je zabavnom, "izazivajući osjećaj radosti i humor kod svih koji nađu naše komade u svom ormaru".

Mogu biti i super poklon

I moramo se složiti, majice su zaista zabavne i privlače pažnju. Dok smo ih razgledavali, nismo se mogli odlučiti koja nam se više sviđa, a zaključili smo da bi bile genijalan poklon, posebno sada u nadolazećoj blagdanskoj sezoni.

Dio ponude možete vidjeti na fotografijama niže, a brend ima i webshop. Što se tiče cijena, hudice su oko 49 eura, majice kratkih rukava između 20 i 34 eura, a majice dugih rukava oko 49 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.