Ne sumnjamo da će se rasprodati: Zara Home u ponudu vratila prekrasno božićno drvce

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je prije nekoliko dana predstavila prve komade svoje ovogodišnje božićne kolekcije, a svakodnevno asortiman obogaćuje novim dekoracijama.

Među upravo dodanim proizvodima uočili smo minimalističko božićno drvce koje je brend imao u ponudi i prošle godine. Riječ je o LED božićnom drvcu, koje izgleda prilično golo kad lampice ne svijetle.

Ovo ukrasno božićno drvce s LED svjetlosnim detaljima na krajevima grana visoko je 180 centimetara, a široko i duboko 80 centimetara. Savršeno za stvaranje ugodne atmosfere, posebno u večernjim satima, ovo drvce unosi blag sjaj u prostor i stvara poseban božićni ugođaj.

Božićno drvce s LED svjetlom, 180 cm, 199 eura

Cijena mu je porasla

Drvce još nije pušteno u prodaju, već je zasad samo uvršteno u ponudu. Cijena mu je 199 eura, što predstavlja poskupljenje u odnosu na prošlu godinu kad je koštalo 169 eura. Ipak, ne sumnjamo da će se brzo rasprodati, kao i prethodne sezone.

Osim njega, u ponudu je stigla i manja verzija visine 33 centimetra po cijeni od 34.99 eura. Oba drvca možete pogledati ovdje

Božićno drvce s LED svjetlom, 33 cm, 34.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.