"Nemojte mi to raditi, nemam novaca": Timberland lansirao čizme povodom Valentinova

Foto: timberland.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

I TIMBERLAND se pridružuje mnogim drugim brendovima koji su lansirali posebne kolekcije povodom Valentinova. Ova marka za Dan zaljubljenih nudi nove iteracije svojih klasičnih čizama od 6 inča. Poznata silueta dolazi u dvije verzije - ženskoj i dječjoj.

Ženska čizma s platformom Stone Street od 6 inča dolazi u tamnocrvenoj boji, a dječja čizma Junior premium od 6 inča u ružičastoj. 

Oba modela čizama izrađena su od Timberlandove prepoznatljive vodootporne vrhunske kože, imaju OrthoLite memorijsku pjenu i PrimaLoft izolaciju koja štiti cipelu i onoga koji ju nosi od niskih temperatura.

"Predivne"

Timberland ih je predstavio i na Instagramu prije dva dana, a objava je prikupila mnoge komentare. "Prekrasne boje", "Trebaju mi jedne", "Ove ružičaste me privlače", "Predivne", "Kako su lijepe", "Opsjednuta sam", "Nemojte mi to raditi, nemam novaca", "Volim ih", "Želim oba para", "Ružičaste su divne", "Neka te boje ostanu dio trajne kolekcije", neki su od njih. 

Modeli su se već pojavili na pojedinim Timberlandovim stranicama i kod odabranih trgovaca. Cijena u europskim Timberlandovim trgovinama je 230 eura za ženske čizme Stone Street u tamnocrvenoj nijansi, a dječja verzija čizama ružičaste boje je 160 eura.

Kod nas smo našli ženske čizme u Zalando trgovini, dok dječje nismo pronašli na stanju u online trgovinama koje šalju k nama. Vjerujemo da je samo pitanje vremena kada će se pojaviti. Oba modela čizama možete detaljnije vidjeti niže. 

Timberland Stone Street, tamnocrvene, Zalando, 229.48 eura
Timberland Stone Street, tamnocrvene, Zalando, 229.48 eura
Dječje Timberland, Pink Nubuck
Dječje Timberland, Pink Nubuck
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.