Nespresso aparati su na popustu i do 50%

Foto: nespresso.com/nespresso.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNI Nespresso aparati za kavu trenutno su na dobrom popustu na službenoj stranici, a do kraja akcije preostalo je svega nekoliko dana. Ako želite iskoristiti popuste do 50% na neke od Nespresso uređaja, požurite jer akcija traje do 30.9.

Popust je moguće ostvariti isključivo u internetskoj trgovini brenda. Uz kupnju 150, 200, 220, 350 ili više kapsula, možete ostvariti 50% popusta na odabrane aparate iz Original linije. Također, moguće je ostvariti 20% popusta na odabrane aparate iz Vertuo linije - Vertuo Next i Vertuo Plus, ili kupiti Vertuo Pop aparat po posebnoj cijeni od 79 eura.

Essenza Mini

 

Nespresso Essenza Mini aparat za kavu kompaktan je uređaj, idealan za male prostore, koji omogućuje pripremu kave u dvije veličine šalica: espresso i lungo, s automatskim zaustavljanjem protoka. Kava se priprema jednostavno - umetnite Nespresso kapsulu, odaberite veličinu (espresso ili lungo) i pritisnite gumb. Podržava sve Original kapsule.

Redovna cijena ovog aparata je 125 eura, a trenutno je, uz 50% popusta i kupovinu minimalno 150 kapsula, dostupan po cijeni od 62.50 eura. 

CitiZ

Nespresso CitiZ aparat za kavu omogućuje pripremu kave u dvije veličine šalica - espresso i lungo, s automatskim zaustavljanjem protoka. Aparat sadrži dva programabilna gumba, a posuda za kapanje može se skinuti radi korištenja viših šalica ili čaša.

Dostupan u srebrnoj i bijeloj boji, ovaj aparat trenutno se može kupiti na popustu od 50% pri kupnji 220 kapsula. Redovna cijena iznosi 199 eura, a s popustom je cijena 99.50 eura.

Vertuo Pop

Vertuo Pop dolazi u šest boja, od crvene do plave. S četiri veličine šalice, od espressa do većih šalica, dovoljno je ubaciti Nespresso kapsulu i jednim pritiskom na gumb pripremiti kavu. Zahvaljujući tehnologiji centrifuge, aparat automatski prilagođava postavke za svaku kapsulu kako bi izvukao najbolje iz kave, tvrdi proizvođač. 

Redovna cijena ovog aparata za kavu iznosi 125 eura, a sada je dostupan po cijeni od 79 eura. 

Vertuo Next Dark Chrome

Aparat Nespresso Vertuo Next Dark Chrome omogućuje pripremu različitih stilova kave u pet veličina šalica, od espressa do većih šalica, s jednim pritiskom na gumb. Koristi istu tehnologiju centrifuge kao i Vertuo Pop, nazvanu Centrifusion, za optimalnu pripremu kave. Aparat se može povezati s Wi-Fi-jem i Bluetoothom radi automatskog ažuriranja.

Redovna cijena Vertuo Next Dark Chrome aparata za kavu iznosi 219 eura, a sada je dostupan uz popust od 20%, po cijeni od 175.20 eura.

Kompletnu ponudu na ovoj akciji pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.