New Balance ima nove tenisice. Nadahnute su ružama

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEW Balance udružio se s Jackom Harlowom 2022., kad je američki reper postao ambasador brenda. Tek sada, odnosno dvije godine kasnije, došlo je do prve suradnje. Prvi dizajn kojim se pozabavio Jack Harlow bit će predstavljen modelom New Balance 1906R.

Nadahnute ružama i romantikom

Tenisice će biti dostupne u novoj kombinaciji boja naziva Rose Runner. Model je nadahnut ružama te je uz roza i zelene tonove ukrašen cvjetnim motivima. Ulošci imaju nacrtane mušku i žensku osobu koje vjerojatno predstavljaju ljubavni par. Reper je tenisice predstavio na svojem Instagramu kroz dvije objave.

"Dobre su", "Trebam ih", "Kao crveni kupus", "Jedva čekam kupiti svoj par", "Prošla su 523 dana, Jack", "Obožavam ih", glase neki od komentara na njegove objave.

Iako je Harlow tek nedavno objavio fotografije tenisica, one su viđene na Instagramu Fkz sneakers još u svibnju te su naišle na pozitivne reakcije. Mnoge je zanimalo kad će biti dostupne u prodaji: "Bolesno", "Kad stižu?", "Trebam datum lansiranja", "Tako su lijepe", "Recite nam kad."

Cijena tenisica još uvijek nije poznata, a bit će dostupne za prodaju preko New Balance stranice i kod odabranih trgovaca od 4. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.