Ni Anne Hathaway nije odoljela adidas Sambama

Screenshot/Foto: TikTok/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ANNE Hathaway na svojem je TikToku objavila video u kojem poziva Amerikance da izađu na birališta. To je napravila drugi put, a kao i prvi, učinila je to kroz jednostavan video u kojemu pokazuje što ima u torbi i što nosi na sebi. Posebnu pozornost privukle su njezine tenisice.

"Jedna si od nas"

"Svi ih imaju, a imam ih i ja", rekla je pokazujući svoje adidas Sambe u bijelo-sivoj varijanti boja. U videu se našalila i na račun svoje uloge u filmu Vrag nosi Pradu aludirajući na scenu u kojoj Andy, junakinja koju je utjelovila Hathaway, ne prepoznaje uvijač za trepavice Shu Uemura.

@annehathaway #OOTD: 30 days til election cozy edit. Make sure you’re ready and head to @I am a voter. ♬ original sound - Anne Hathaway

"Ova kombinacija je super", "Anne, jedna si od nas", "Preslatka, kao i obično", "Koje su ovo tenisice? Trebam ih", "Kraljica", "Rasturila si", "Ovaj outfit je odličan" glase neki od komentara na njezinu objavu.

Ako se i vama sviđaju ove tenisice u kombinaciji boja kakvu je odabrala Hathaway, pronašli smo upravo takve.

adidas Samba, Zalando, cijena je 119.32 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.