Nije ni moda ni šminka: Chanel je upravo predstavio zanimljiv novitet

Foto: Chanel

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHANEL je predstavio sat Première Sound u novoj reklamnoj kampanji s glumicom Lily-Rose Depp. Ovaj sat nije običan dodatak za zapešće - on je pričvršćen na elegantnu, dugu ogrlicu i dolazi s parom žičanih slušalica.

Première sat, koji je prvi put lansiran 1987. godine, crpi inspiraciju iz klasičnih Chanelovih proizvoda, piše Robb Report. Kućište sata ima osmerokutni oblik inspiriran čepom legendarnog parfema Chanel No. 5, iako se zbog svog dizajna na prvi pogled može činiti četvrtastim. Njegova fleksibilna ogrlica podsjeća na lanac Chanelove kultne torbice.

Posebno dizajnirani ogrlica i slušalice

Novija verzija ovog sata zadržava eleganciju originala, obogaćujući ga modernim funkcijama koje prate suvremene trendove. Arnaud Chastaing, direktor Chanelovog odjela za dizajn satova, stoji iza dizajna novog modela sata Première Sound. Kao što je navedeno, ovaj sat dolazi s posebno dizajniranom ogrlicom od čelika prekrivenog 18-karatnim zlatom, kroz koju je upleten crni kožni audio kabel.

Kabel sata opremljen je standardnim 3.5 mm audio priključkom koji omogućuje spajanje na većinu pametnih telefona (iPhone i Android) ili drugih audio uređaja. Korisnici mogu slušati glazbu ili podcaste te obavljati i primati telefonske pozive.

Bit će dostupan u Chanelovom buticima od 2. rujna po cijeni od 14.800 eura

Slušalice koje dolaze uz sat izrađene su u suradnji s audio kompanijom Master & Dynamic, a uključuju daljinski upravljač za jednostavno upravljanje reprodukcijom glazbe i pozivima. Prema Chanelu, slušalice pružaju vrhunsku kvalitetu zvuka i smanjuju buku iz okoline. Također, slušalice su uklonjive.

Sam sat ima čelično kućište promjera 26 mm, presvučeno 18-karatnim zlatom, i crni lakirani brojčanik. Ista kombinacija boja proteže se i na čeličnu krunicu, koja je presvučena zlatom i ukrašena oniksom. Sat ima kvarcni mehanizam i vodootporan je do 30 metara.

Première Sound dostupan je u ograničenom broju i košta 14.800 eura. Prodavat će se u Chanelovom pop-up dućanu u robnoj kući Le Bon Marché Rive Gauche u Parizu od 31. kolovoza do 2. listopada. Također će biti dostupan u odabranim Chanelovim buticima širom svijeta od 2. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.