Nike predstavio nove tenisice Air Max 95

Foto: Nike

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Nike je službeno predstavio novi model tenisica Air Max 95 Erosion, koji će biti dostupan od 30. rujna putem Nike SNKRS aplikacije i odabranih trgovina. Tenisice dolaze u kombinaciji boja, s gradijentom smeđe i ljubičaste na bočnoj strani te nijansama smeđe s unutarnje strane, čime je naglašena tema erozije, koja je i nadahnula dizajn.

Cijena još uvijek nepoznata

Air Max 95, koji je ove godine imao relativno mirnu sezonu, ponovno privlači pažnju zahvaljujući suradnjama s brendovima kao što su Corteiz, Stash i A Ma Maniére. Corteiz je već ranije ove godine izbacio tri popularne verzije ovog modela, a novi projekti planirani za sljedeću godinu dodatno će učvrstiti poziciju ovog Nike modela na tržištu.

Službeni nazivi boja na tenisicama su Summit White, Cacao Wow, Light British Tan i Velvet Brown, a tenisice se svojim bojama savršeno uklapaju u jesensko doba.

Točan iznos maloprodajne cijene za Air Max 95 Erosion u ovom trenutku još nije potvrđen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.