Nina Skočak otkrila cijene stanova u Bruxellesu. Hrvati pišu: Jeftino

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINA SKOČAK, poznata tiktokerica i kandidatkinja na nedavno održanima EU izborima, nedavno je kupila svoj prvi stan u Bruxellesu, a sada je na TikToku objavila video u kojem prikazuje sve stanove koje je razmatrala, ali nije kupila. Osim što je pokazala stanove koje je pregledala, otkrila je i njihove cijene, što je potaknulo raspravu u komentarima.

@ninaskocak Sa stanovima je kao u ljubavi, kad nađeš onog pravog ZNAŠ 😅🏠♥️ #balkantiktok #renovacija #apartmenttour #nekretnine #ninaskocak #longervideo ♬ Bossa Nova Easy Listening(1302379) - yousuke

Za prvi stan koji je pokazala u videu rekla je da je bila uvjerena kako će ga kupiti sve dok nije ušla u njega. "Presladak, predivan, točno u mom stilu, visoki stropovi i tako dalje", navela je njegove prednosti, ali je istaknula kako je na slikama izgledao puno veće nego uživo. Cijena mu je bila 160.000 eura, a dodala je i da je lokacija bila dobra te da stan ima 40 kvadrata.

Za drugi stan rekla je: "Mislim da bih kupila ovaj stan da nisam kupila svoj stan." Riječ je o penthouseu za koji je Nina istaknula da ima dobar pogled na grad. Navela je kako stan ima 65 kvadrata, odličan raspored i cijenu od 210.000 eura.

Treći stan opisala je jednom riječju: "Užas." Nisu joj se svidjele renovacije u stanu, koje je ocijenila kao jeftino izvedene. Također je navela da mu ni lokacija nije bila dobra. Cijena tog stana bila je 180.000 eura.

600 tisuća pregleda i mnoštvo komentara

Njezin video prikupio je preko 600 tisuća pregleda i mnoštvo komentara u samo nekoliko dana. "U Austriji neki pristojan stan do 70 kvadrata košta od 400 tisuća pa nadalje. Sve što je imalo jeftinije je doslovno raspadnuto", "Luksemburg ispod 600 k eura nema stana", naveli su neki cijene u drugim državama i gradovima diljem Europe.

Međutim, javili su se i Hrvati, uspoređujući cijene nekretnina diljem zemlje s onima koje je ona navela.

"Jeftino. Rijeka, ne možemo naći ispod 200 tisuća ništa normalno", "I u Hrvatskoj su takve cijene. Evo, u gradu gdje ja živim za 160.000 eura možeš kupiti samo garsonijeru", "Ajme pa toliko su u Hrvatskoj stanovi", "Znači cijene u Zagrebu za veće smeće ne idu ispod 180 do 200.000 eura", "Pa veće su cijene u Hrvatskoj, i to ne bi vjerovali koje rupe, a plaće žalosno i spominjati", "Jeftinije nego u Hrvatskoj. Stan od 40 kvadrata u Zagrebu 200.000 eura."

Podsjetimo, nedavno nam je Nina otkrila što se zanimljivo može naći u njezinom ormaru, a dala nam je i neke šoping-preporuke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.