Nintendo otkriva 10 najprodavanijih Switch igara

Foto: Pexels

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJA financijska izvješća Nintenda otkrila su svježu listu najprodavanijih 10 igara za Nintendo Switch od kada je konzola lansirana 2017. godine. Početak Nintendo Switch avanture obilježila je igra The Legend of Zelda: Breath of the Wild koja je izašla 2017. godine.

Na vrhu liste nalazi se Mario Kart 8 Deluxe s nevjerojatnih 55.46 milijuna prodanih primjeraka. Odmah potom slijedi Animal Crossing: New Horizons s 42.79 milijuna, Super Smash Bros. Ultimate s 31.77 milijuna te The Legend of Zelda: Breath of the Wild s 30.65 milijuna.

Najprodavanije Nintendo Switch igre svih vremena

1. Mario Kart 8 Deluxe - 55.46 milijuna

2. Animal Crossing: New Horizons - 42.79 milijuna

3. Super Smash Bros. Ultimate - 31.77 milijuna

4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 30.65 milijuna

5. Super Mario Odyssey - 26.44 milijuna

6. Pokemon mač i štit - 25.92 milijuna

7. Pokemon Scarlet and Violet - 22.66 milijuna

8. Super Mario Party - 19.39 milijuna

9. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - 18.51 milijun

10. Novi Super Mario Bros. U Deluxe - 16.17 milijuna

Sljedeće godine u ovo doba lista najprodavanijih 10 igara za Nintendo Switch vjerojatno će doživjeti neke promjene. Pokemon Scarlet i Violet već su postavili nove rekorde prodaje te je gotovo sigurno da će se uspinjati više na ljestvici.

Ista situacija odnosi se i na The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, koja je tek nekoliko mjeseci na tržištu, a već je napredovala među prvih 10. S obzirom na uspjeh Novi Super Mario Bros. U Deluxe, možemo se slobodno kladiti da će Super Mario Bros. Wonder također postići veliki uspjeh i uskoro se naći među deset najprodavanijih igara za Nintendo Switch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.