"Nisam gledao njezinu kosu": Sydney Sweeney oduševila u retro badiću

Screenshot/Foto: Instagram/hm.com/reserved.com/tommy.com/samelosangeles.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je službeno stiglo, donoseći sa sobom prekrasne haljine, komplete i primamljiva plažna modna izdanja. Glumica Sydney Sweeney odlučila je zadnjih nekoliko dana na Instagramu počastiti svoje pratitelje nizom fotografija u ljetnim modnim kombinacijama. U posljednjoj objavi zabljesnula je u jednodijelnom retro kupaćem kostimu s prugicama.

Sweeney je podijelila video isječak kako koristi Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale na svojem Instagramu. No, ulje za kosu palo je u drugi plan dok su sve oči bile uprte u njezin ljetni izgled, odnosno šarmantan kupaći kostim.

Ispod videa nanizali su se brojni komentari, a mnogi su pitali isto - gdje mogu kupiti ovaj badić. Neki su, pak, istaknuli da će kupiti ulje za kosu koje reklamira. Naravno, našlo se i komentara onih koji su pohvalili glumičinu figuru. 

"Može li mi netko javiti kad saznamo odakle je ovaj kostim?", "Božica", "Taj outfit", "Nisam gledao njezinu kosu", "Slatkica", "Nevjerojatna žena", "Nemam kose, ali kupujem ovo", "Zaljubljen sam", "Kupujem ovo ulje odmah", "Može li mi netko reći gdje kupiti ovaj kupaći kostim?", "Trebam ovaj kupaći kostim", "Tako savršena", samo su neki od komentara. 

Našli smo slične kupaće kostime

Iako je glumica ovog proljeća najavila suradnju s popularnim brendom kupaćih kostima Frankies Bikinis, ovaj retro model nije iz njihove kolekcije. Međutim, pregledali smo ponudu u drugim trgovinama i pronašli jedan za koji smo sigurni da je upravo onaj koji glumica nosi, kao i nekoliko sličnih modela koji bi vas mogli zanimati ako vam se sviđaju jednodijelni badići s prugicama.

Jednodijelni kupaći kostim, Same, 240 eura
Jednodijelni kupaći kostim, Tommy Hilfiger, cijena na sniženju je 59 eura
Jednodijelni kupaći kostim, Reserved, cijena na sniženju je 22.99 eura
Jednodijelni kupaći kostim, H&M, cijena na sniženju je 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.