Puma preuzima modnu scenu: Adidas gubi titulu najpoželjnijih tenisica

Foto: maison-alaia.com/coach.com/zalando.hr/puma.com/farfetch.com/miumiu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOŠLO je do velike promjene na tržištu tenisica – Pumine Speedcat sada su najtraženije, a zamijenile su adidasove SL72. Ovaj podatak dio je Lystovog najnovijeg izvješća za treće tromjesečje 2024. godine, koje donosi pregled najpopularnijih brendova, artikala i modnih trendova.

Miu Miu na prvom mjestu

U ovom tromjesečju Miu Miu je preuzeo tron kao najtraženiji brend, čime je zamijenio LOEWE, koji je sada na drugom mjestu. 

Na trećem mjestu nalazi se Prada, dok Saint Laurent i ALAIA zauzimaju četvrto i peto mjesto. U prvih deset brendova također se nalaze Bottega Veneta, Jacquemus, Gucci, The Row i Valentino.

U nastavku pogledajte koji su najpopularniji artikli ovog tromjesečja. Ako želite vidjeti cijelo izvješće, posjetite Lystovu web stranicu.

1. Alaia mrežaste balerinke

Alaia mrežaste balerinke, 690 eura

2. Coach Suede Brookyln torba

Coach Suede Brookyln torba, 590 eura

3. Puma OG Speedcat tenisice

 Puma Speedcat, 108.70 eura

4. Miu Miu Suede Arcade torba

Miu Miu Suede Arcade torba, 2300 eura

5. Toteme country jakna

Toteme country jakna, 730 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.