Nothing lansira cjenovno pristupačan podbrend. Evo koji proizvodi stižu

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOTHING je relativno novi tech brend, koji postoji tek nekoliko godina, ali je već napravio značajan utjecaj u industriji te pridobio mnoge poklonike marke. Sada je tvrtka obznanila da planira pokrenuti cjenovno pristupačan podbrend. 

Izvršni direktor tvrtke Nothing Carl Pei rekao je da novi brend tvrtke CMF by Nothing ima za cilj ponuditi "novu paletu proizvoda koji bolji dizajn čine dostupnijim". Prvi par proizvoda bit će novi par slušalica i pametni sat.

Oba će proizvoda stići kasnije ove godine, a više detalja obećano je u nadolazećim mjesecima. U slučaju da se pitate, skraćenica CMF označava boju, materijal i završetak (radi se o skraćenici engleskih riječi color, material i finish) u odnosu na filozofiju dizajna sličnog naziva.

Dok će se glavni brend Nothing usredotočiti na "inovaciju dizajna" koja je "premium" i koristi "najnoviju tehnologiju", Pei kaže da će CMF by Nothing imati "čist i bezvremenski dizajn" koji je "pristupačan" i nudi "kvalitetu koja se teško može naći u tom cjenovnom rangu".

Pei ima povijest pokretanja pristupačnih podbrendova unutar postojećih tehnoloških tvrtki. Jedan od posljednjih velikih projekata, na kojima je radio dok je još bio u OnePlusu, bilo je pokretanje njegove podmarke Nord, čiji se asortiman od tada proširio na više telefona, slušalica, pa čak i pametnih satova, piše The Verge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.