Nothing najavio novi proizvod?

Foto: X (Twitter)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON mobitela Nothing sprema još nešto. Tvrtka je na svojem X-u (Twitteru) objavila sliku na kojoj je prikazala nešto što bi moglo biti novi telefon, tablet, kućište za slušalice ili nešto drugo. Slika je zagolicala umove mnogih, a odmah su počela nagađanja.

Ljudi masovno nagađaju o čemu je riječ

Nothing Phone (1) i Phone (2) lansirani su sredinom srpnja prošle godine, tako da je po mnogima previše rano za Nothing Phone (3). Mnogima slika nalikuje na tablet iako Nothing nikad nije spominjao tablete. Naravno, to ne znači da neće proširiti svoju ponudu.

Ako je ipak u pitanju novi mobitel, vjerojatno je riječ o robusnom uređaju, na što upućuju nepokriveni vijci, što je česta karakteristika takvih uređaja, piše GSM Arena. No moguće je da vijak sa slike samo izgleda nepokriveno zbog prozirne pozadine po kojoj je brend poznat.

"Nothing tablet?", "Poboljšajte svoju trenutnu ponudu prije nego što lansirate nove proizvode", "Ovo nije telefon", "TV?", "CMF mobitel?", "CMF?", "Maskica?", "Nothing laptop", neki su od komentara ispod objave. Neki nagađaju i da je u pitanju CMF mobitel, što je manji brend u sklopu Nothinga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.