Nova kolekcija Supremea i Marine Rose oduševila. Ljudi pišu: Suradnja godine

Foto: Instagram/supreme.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARTINE Rose i Supreme udružili su se i predstavili zajedničku kolekciju za jesen/zimu 2024. Martine Rose, poznata po svom inovativnom i hrabrom pristupu muškoj modi, ležernu je odjeću podigla na novu razinu u ovoj suradnji s poznatim brendom sportske odjeće i modnih dodataka.

"Želim sve iz kolekcije"

"Rano sam iskusila plesnu i glazbenu kulturu i način na koji oni utječu na odjeću. To nije moda. Moja obitelj je s Jamajke i uvijek sam jako, jako poštovala stil. Moda je bila nešto gotovo osnovno. Ako si imao stila, to je bila sasvim druga priča", rekla je Martine Rose.

Nova kolekcija sadrži niz izvanrednih komada, uključujući majice s kapuljačom, traperice, kožne jakne, hlače i trenirke, kao i modne dodatke poput male torbe. Kolekcija je namijenjena hladnijim mjesecima.

"Odlična kolekcija", "Tako dobro", "Želim sve iz kolekcije", "Prekrasno", "Odgodite dok mi plaća ne sjedne", "Ova košulja je fantastična", "Suradnja godine", neki su od komentara.

Dio prodaje svakog komada bit će doniran St. Giles Trustu, britanskoj dobrotvornoj organizaciji posvećenoj borbi protiv beskućništva, zloupotrebe supstanci i nasilja.

Kompletnu kolekciju možete pogledati ovdje. Kolekcija će biti dostupna za kupnju u  Supreme i Martine Rose online trgovinama od 12. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.