Nove Hoka tenisice drugačije su od ostalih modela koje su dosad predstavili

Foto: hoka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAJNOVIJI model Clifton L Suede donosi osvježenje u svijet obuće kombinirajući teksturiranu antilop kožu s prigušenim zemljanim tonovima kako bi stvorio snažan stil koji jednako dobro funkcionira na gradskim ulicama i u avanturama izvan grada.

Nude optimalnu udobnost i stabilnost

Ove ležerne tenisice spajaju prepoznatljivu Hoka amortizaciju i geometriju kako bi pružile izuzetno lagano kretanje, čineći ih savršenim izborom za sve aktivnosti. S prozračnom EVA podlogom i izdržljivim gumiranim potplatom, nude optimalnu udobnost i stabilnost tijekom cijelog dana bez obzira na to kamo vas put odvede.

Ali ono što ovaj model čini posebnim su njegovi detalji - od mekane i luksuzne antilop kože do elegantnih i prigušenih zemljanih tonova koji ističu sofisticiranost i svestranost. Ove tenisice nisu samo funkcionalne već su i modni statement koji će privući pažnju gdje god se pojavite.

Također, uz dodatni set vezica, možete prilagoditi izgled ovih tenisica prema vlastitom stilu i preferencijama. Cijena im je 180 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.