Nove Ugg tenisice oduševile su mnoge: "Zaljubila sam se"

Screenshot/Foto: TikTok/ugg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOLASKOM rujna mnogi počinju planirati i kupovati odjeću za jesensku garderobu. Ove sezone već je poznato da će smeđe jakne od brušene kože biti vrlo popularne, kao i razne čizme - od visokih iznad koljena do motorističkih modela. Kada su u pitanju tenisice, ove će jeseni dominirati razni stilovi, a posljednjih dana na TikToku sve su popularnije Ugg Lowmel tenisice.

Videozapisi s ovim tenisicama broje milijune pregleda - dok se neki hvale svojim ulovom, drugi prikazuju kako ih uklapaju u savršene jesenske kombinacije.

@juliabelzaa Replying to @kingaozgaa ♬ The Hills x Say It Right - 87 ℃
@juliabelzaa

ugg sneakersssss >>>>

♬ Diet Pepsi - Addison Rae
@pink.k1ttys The autumn shoes🤎🍂 #autumn #ugglowmel #uggs #gilmoregirls #uggseason #chestnut #september #october #november #fur #girlblogger #thoughtdaughter #journal #boots #pinterest #tumblr #viral #fyp #foryou #pinkk1ttys ♬ original sound - gilmoregirlstok
@officeshoes #UGG ‘Lowmel’ will always have our hearts 🥰 #officelovesugg #newin #ugglowmel #instore ♬ YAMORE X MOVE Jana Nova x Tommy Tassev - Jana Nova | DJ
@kirstyackermann lets unbox some Ugg Lowmel trainers.🤍🍂 these are even more beautiful than i imagined! soooo comfy too, i do recommend sizing up (or going with your usual Ugg sizing) 🫶🏼 #uggs #uggtrainers #ugglowmel #lowmel #itgirl #winterfashion #sneakers #sneakersaddict ♬ heatwaves x diet pepsi by addison rae - addison rae invented music

"Želim ih jako"

"Slatke su", "Želim ih jako", "Ne znam sviđaju li mi se ili ne", "Trebaju mi", "Zaljubila sam se", "Sviđaju mi se", "Volim ih", "Kupila sam ih", samo su neki od komentara ispod videa s njima u prvom planu na TikToku. 

Ove tenisice je Ugg ranije ove godine ponovno lansirao za jesen 2024. godine. Lowmel model, temeljen na kultnim Neumel čizmama, spaja tenisice i čizme, pružajući višestruke koristi Ugg obožavateljima koji su stalno u pokretu.

Model ima gornji dio od antilopa i tekstila, koji se spaja s mekanom unutarnjom podstavom za dodatnu udobnost. Velike vezice s upečatljivim uzorcima i prozračna mrežica sprijeda čine tenisice pogodnima i za toplije vrijeme. Debeli potplati nalik platformama upotpunjuju izgled tenisica i imaju gumene dijelove koji sprječavaju klizanje.

Čini se da je najpopularnija nijansa Chestnut

Prethodno lansiranim bojama Black i Sand sada su se pridružile tri nove nijanse - Chestnut, Hickory i Antilop. Ove tenisice prodaju se za 180 eura, a unatoč visokoj cijeni, brojevi se vrlo brzo rasprodaju.

Čini se da je najpopularnija nijansa Chestnut, koja je gotovo rasprodana na službenoj stranici - ostao je dostupan samo broj 36. Međutim, Ugg Lowmel tenisice stigle su i u trgovine obućom kod nas, a u nijansi Chestnut našli smo ih u Office Shoesu po cijeni od 169.95 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.