Apple će vjerojatno predstaviti ova četiri proizvoda kasnije ovog mjeseca

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE planira održati novi događaj u listopadu, vjerojatno krajem mjeseca. Tijekom ovog događaja očekuje se predstavljanje četiri glavna proizvoda, koji bi trebali biti dostupni od 1. studenog.

M4 MacBook Pro

Iako su već otkriveni neki detalji o ovom računalu, još uvijek nije službeno pušteno u prodaju. Očekuje se da će Apple predstaviti novu liniju MacBook Pro modela od 14 i 16 inča, opremljenu M4, M4 Pro i M4 Max čipovima. Posebno se ističe osnovni model koji će po prvi put imati 16 GB RAM-a, dolaziti u Space Black boji i imati dodatni Thunderbolt priključak s desne strane.

M4 Mac mini

Najveći redizajn Mac mini računala u posljednjih 14 godina također se očekuje krajem mjeseca. Kako prenosi 9to5Mac, novi model bit će manji i prvi put će imati prednje priključke. Također, Mac mini će izgubiti podršku za USB-A, a bit će dostupan s M4 i M4 Pro čipovima, počevši s najmanje 16 GB RAM-a.

M4 iMac

Očekuju se i manja ažuriranja za iMac, koja će uključivati prelazak s M3 na M4 čip te povećanje RAM-a s 8 GB na 16 GB u osnovnom modelu. 

Moguće je da ćemo vidjeti nova ažuriranja za Magic Keyboard, Magic Mouse i Magic Trackpad, koja će imati USB-C priključke, s obzirom na to da Apple mora prilagoditi svoje proizvode europskim propisima.

iPad mini 7

Na kraju, očekuje se i prvo osvježenje iPada mini u više od tri godine, s novim A18 čipsetom koji će podržavati Apple Intelligence. Očekuje se i novi zaslon koji će riješiti problem "jelly scrolling", kao i podrška za Apple Pencil Pro te 128 GB osnovne memorije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.