Novi Cartierov sat Reflection ostavlja bez daha. Ljudi pišu: Umjetničko djelo

Foto: Cartier

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CARTIER je nedavno otkrio svoju najnoviju kolekciju satova Reflection de Cartier na ekskluzivnom sajmu Watches and Wonders u Ženevi.

Ova nova kolekcija satova odiše elegancijom i luksuzom. Posebno je intrigantno to što su satovi smješteni unutar narukvice. Otvorena narukvica skriva mali sat na unutrašnjoj strani, dok je s druge strane obložena reflektirajućim zlatom.

Reflection de Cartier predstavljen je u četiri verzije

Inteligentan dizajn ovih satova predstavlja samo dio čarolije koja se krije u izradi satova, slično kao i prethodna izdanja Clash [Un]limited i Cousin. Clash [Un]limited je poznat po svojim pokretnim segmentima narukvica, dok Cousin impresionira dinamičnim kućištem koje se širi i sužava. Ovi su komadi primjeri Cartierove sposobnosti spajanja tehničkih inovacija s besprijekornim dizajnom.

Reflection de Cartier predstavljen je u četiri verzije: od 18-karatnog žutog, ružičastog ili bijelog zlata te verzija s dragim kamenjem na narukvici.

Ova kolekcija ističe se svojim razigranim pristupom 3D dizajnu, što je rijetkost u svijetu tradicionalnog urarstva. Marie-Laure Cérède, direktorica Cartierovog odjela za izradu satova, opisuje Reflection de Cartier kao "pravu skulpturu za nošenje na zapešću", istovremeno funkcionalnu kao mjerač vremena i estetski privlačnu.

Ovi satovi izazvali su oduševljenje mnogih, što se može vidjeti i iz pozitivnih komentara na društvenim mrežama. "Wow, prekrasno", "Tako otmjeno, bravo", "Umjetničko djelo", "Čestitam, ovo je tako originalno", "Remek-djelo", neki su od komentara ispod njihove Instagram objave.

Pojedinosti o cijenama satova Reflection de Cartier znat ćemo kada postanu dostupni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.