Novi dodaci iz H&M Homea će oduzeti dah svakom ljubitelju minimalizma

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO volite minimalistički stil, nova kolekcija dodataka za dom iz H&M-a će vas oduševiti. Ovi komadi su ne samo praktični već i jako lijepi, a savršeno će se uklopiti u svaki moderni prostor.

Nova kolekcija iz H&M Homea donosi jednostavne, ali elegantne dodatke s čistim linijama i neutralnim bojama. Od jastučića i deka do vaza i svijeća, svaki komad osmišljen je s naglaskom na minimalizam. Ova estetika stvara umirujuću atmosferu u prostoru, što je idealno za sve one koji žele svoj dom učiniti oazom mira.

Bez obzira na to želite li osvježiti dnevni boravak ili spavaću sobu, novi dodaci iz H&M Homea savršeno će se uklopiti u vaš interijer. Izdvojili smo favorite, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pahuljasta navlaka za jastuk, 24.99 eura
Pahuljasti jastuk u obliku lopte, 14.99 eura
Vaza, 19.99 eura
Strukturirana pahuljasta deka, 69.99 eura
Bouclé navlaka za jastuk, 17.99 eura
Deka od mješavine vune, 29.99 eura
Stakleni svijećnjak, 7.99 eura
Velika nepravilna kamena vaza, 39.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.