Stigao prvi Motorolin mobitel s pet godina nadogradnji. Nije flagship

Foto: motorola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA za svoje flagship mobitele inače nudi tri godine OS nadogradnji i četiri godine sigurnosnih zakrpa. No tvrtka je odlučila otići korak dalje i lansirala je prvi mobitel koji će pet godina dobivati OS nadogradnje, a čak nije u pitanju flagship.

Mobitel je srednjeg cjenovnog ranga

U pitanju je mobitel Motorola Edge 50 Neo. Ovaj uređaj srednjeg cjenovnog ranga primat će OS nadogradnje pet godina umjesto tri, a što se tiče značajki, kombinira prednosti flagship i povoljnijih modela.

Mobitel ima čip Dimensity 7300 srednje razine, 8 GB ili 12 GB RAM-a te 256 GB ili 512 GB memorije. LTPO OLED ekran ima dijagonalu od 6.4 inča. Mobitel ima bateriju od 4310 mAh, a podržava žično (68 W) i bežično (15 W) punjenje.

Mobitel također ima ocjenu otpornosti IP68, glavnu kameru od 50 MP (LYTIA 700C), ultraširoku kameru od 13 MP, telefoto kameru od 10 MP s 3x optičkim zumom, kao i prednju kameru od 32 MP.

Mobitel je dostupan u četiri boje, narančastoj, plavoj, sivoj i zlatnoj. Motorola Edge 50 Neo već se može kupiti na području EU po cijeni od 499 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.