Novi pametni prsten je u pripremi, stiže ovaj mjesec

Foto: ouraring.com (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOG listopada trebao bi biti lansiran Oura Ring 4. Novi pametni prsten trebao bi imati tanji dizajn, poboljšano trajanje baterije i trebao bi preciznije pratiti aktivnost. Novi bi model, s obzirom na ove značajke, trebao biti osjetno napredniji od svojeg prethodnika, Oura Ringa 3.

Elegancija i funkcionalnost

Samsung je nedavno lansirao vlastiti pametni prsten, što je Ouri dalo najvećeg suparnika dosad.

Unatoč Samsungovim resursima i unatoč tome što je dobro prihvaćen od korisnika, CEO Oure Tom Hale ostaje miran i poručuje kako Samsung cilja na mogućnosti koje je Oura imala prije dvije godine. Oura očito planira snažan novi proizvod koji bi mogao preduhitriti sljedeće lansiranje Samsungovog pametnog prstena.

Oura Ring prsteni stekli su veliku popularnost zahvaljujući elegantnom i diskretnom dizajnu, kao i preciznom praćenju zdravlja i aktivnosti. Uz to, jednostavni su za korištenje, što ih je učinilo popularnim među korisnicima koji žele detaljne uvide o svojem zdravlju bez nošenja tradicionalnih pametnih satova.

Oura Ring 4 bit će dostupan putem službenog webshopa brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.